DRAGEBÅDE I SILKEBORG

posted in: Ikke kategoriseret | 0

 

1994-2004

Silkeborg Dragebådsregatta var tidligere en stor publikumsevent på havnen i Silkeborg og den første af sin slags i Danmark hvor op mod 50 teams dystede i de lange dragebåde på strækningen mellem Jernbanebroen og havnen foran et publikum på flere tusinde.

Det var arrangeret og veltilrettelagt i et samarbejde mellem Silkeborg Kajak Klub og Silkeborg Ro Klub, men det er mere end 10 år siden at den sidste regatta blev arrangeret i byen.

 

 

 

2004 – 

I 2004 startede Per Kristensen SUMMITS.DK op i Silkeborg og igennem de sidste 12 år er der blevet afholdt mere end 600 firmaevents, sportsevents og procesorienteret kurser i både ind og udland og en sikker succes i eventkataloget igennem alle årene har netop været… dragebådssejlads og idag består den lille  flåde af 4 farverige dragebåde.

 

 

 

 

2016 –

I 2016 i forbindelse med motervejsåbningen og Danmarks Største Vejfest i Silkeborg arrangerede vi så i samarbejde med Silkeborg Kommunen og Radisson Blu, Papirfabrikken en ny udgave af Dragebådsregatta på 150 meter opstrøms foran cafeerne på Papirfabrikken mellem de to broer der fører over til Papirfabrikken.
12 hold stillede til start og alle havde en fantastisk og humørfuld dag med takt, trommer og teamspirit, for det er det en dragebådeevent kan bedre en alle andre.